Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Expresso Mixed Messages

Wat betekent de heftst voor jou? Is het een tijd om te reflecteren en meer over jezelf te leren? Wat je ook doet, een ding wat zeker is, is dat het tijd is voor een nieuwe garderobe. Beinvloed ddoor artikstieke vrijheid en verschillende culturen ontstaan deze hefst kleurrijke looks. Door het dragen van artworks en spannende materialen als fluweel of jaqcuard lift je mee op de bohemian spirit. 

Must Have blazers

Het eerste item dat je deze herfst aanschaft, is een trendy blazer. Prints met bloemen en luipaardmotief versterken elkaar en de nieuwste styles staan zowel goed op een denim asl op een bijpassende broek. Voor wie durft is er een nieuw silhouet in het damespak: de pantalon gaat samen met een losvallend colbert. 

Kleur & Inspiratie

Twijfel je wel eens of kleuren of printjes wel bij elkaar staan? Dat is dit seizoen nergens meer voor nodig! MEt verschillende groentinten en bruin, oranje en blauw kun je eindeloos variëren. Draag transparante en lichte stofjes samen met zwaardere stoffen voor een doordacht nonchalant effect. Varieer met lengtes en silhouetten, het draait niet voor niets om mixed messages!