Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Modefabriek voorjaar/zomer 2017

Door Trudy - 19 juli 2016 - Events , Trends

Ieder seizoen, voorafgaand aan de inkoop, bezoeken wij de grootste modebeurs van Nederland; de Modefabriek. Hier bereiden wij ons voor op het nieuwe inkoop seizoen en laten we ons inspireren door de nieuwe trends en modekleuren!

Veel merken die we in ons assortiment hebben, maar ook heel veel andere leveranciers hebben enorm hun best gedaan om weer een prachtige collectie samen te stellen. We zagen veel blauwen; van marine tot bleu, veel groenen, roze en nude-achtigen, als ook veel aardetinten.

Lange blouses en tunieken mogen in geen enkele kledingkast ontbreken voor zomer 2017! De skinny broek is nog steeds niet weg te denken, maar toch doen langzaam de flairpijp en culotte (wijde broekrok) hun intrede. Er wordt gebruik gemaakt van luxe stoffen, je ziet zowel uni als dessin en er zijn prachtige breisels.

Na het zien van zoveel mooie mode en nieuwe trends willen we niets anders dan zo snel mogelijk weer een prachtige collectie voor je samen stellen, zodat ook jij in het voorjaar van 2017 de verleiding niet kunt weerstaan!

modefabriek1 modefabriek2 modefabriek3 modefabriek4 modefabriek5

Ook al zijn wij al aan het inkopen voor het voorjaar 2017, de collecties voor het najaar zijn al grotendeels ingekocht en de eerste leveringen komen al binnen... Dus kom gezellig langs!