Wessels modeblog

Wessels Mode is altijd op de hoogte van de laatste fashion do’s, nieuwste trends en collecties. In onze modeblog zoomen we in op nieuwe merken, ontvang je handige tips & tricks en zetten we de laatste trends per seizoen voor je op een rij.


Connect me

   


Spring/Summer 2019

Gezien een nieuw modeseizoen is aangebroken , is het ook de hoogste tijd voor een serieuze update van jouw garderobe! Leg die winterjacks, warme pantalons en oversized truien maar netjes achter in de kast en maak plaats voor bermuda shorts,  cargobroeken, lange blouses en tunieken, maxi jurken, powersuits en overalls. Tijd om de trends voor komend voorjaar met jou door te nemen!

Uiteraard zien we graag oude trends terugkeren en kunnen we deze intussen toevoegen aan het rijtje basic essentials of klassiekers. Zo is het vrouwenpak, a.k.a. powersuit ongekend populair en zien we ook dit voorjaar weer diverse varianten de revue passeren. Zo gaan we voor pakken (ietwat oversized) in zachte pasteltinten, met een opvallende print of met een klassieke streep. Eventueel in combinatie met een riem om iets meer taille te creëren. Fijn aan deze trend is dat die zowel formeel als informeel kan worden gedragen.

Dacht je dat de dierenprint al zijn hoogtepunt bereikt had? Dit voorjaar zetten we de trend gewoon voort! Ditmaal is de slangenprint ook erg populair én verschijnt de luipaardprint in verschillende kleuren. Mocht je dit toch iets too much vinden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een klein accent door het dragen van een mooie accessoire in deze print. Nog een zeer geliefd dessin is natuurlijk de bloemenprint. Ook deze print verschijnt in verschillende gedaantes. Van groot en tropisch tot klein en romantisch. Het is maar net wat het best bij jou past!

Perfect voor écht lenteweer is de multifunctionele shirtdress (overhemdjurk). Je kunt dit mode item namelijk bij verschillende gelegenheden dragen. De lengte varieert van boven de knie tot kuitlengte en wordt met of zonder ceintuur gedragen. Hetzelfde effect kun je creëren met lange tunieken en blouses.

Benieuwd naar nog meer gewilde items voor lente/zomer 2019? We helpen je graag in de winkel!