Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Ons team

Ard Annette Atty

Eigenaar, marketing & Inkoop

Modeadviseur, algemene afdeling  Modeadviseur & kantoor 
 "Wat ik leuk vind aan werken in de mode is vooral de afwisseling en dynamiek. Onze taak is om onze klanten mooi te laten zijn en welkom te laten voelen. Eerlijk advies, een top collectie en leuke inspirerende activiteiten zijn daarbij vanzelfsprekend." "Het belangrijkste is dat klanten zich thuis voelen bij ons en altijd met een goed en blij gevoel naar huis gaan. Ik houd er van om steeds weer nieuwe, trendy combinaties te maken die de klant op haar best doen uitkomen!" "Het leukste aan mijn baan vind ik om mensen op een unieke manier te verrassen met kleding uit onze grote collectie. Ik geef klanten graag gemeend advies zodat ze er goed uitzien, maar zich ook goed vóelen in hun nieuwe set!"
     
Daphne Geeke Jenny

Webshop & online marketing

Modeadviseur, trend afdeling Coupeuse
 "Via Social Media en onze website probeer ik onze klanten ieder seizoen weer met veel enthousiasme te inspireren over de nieuwste trends en gezellige evenementen in onze winkel en webshop!"  "Wessels Mode is een kledingzaak voor jong en oud. Moeder, dochter en oma kunnen hier allemaal slagen en we zien dan ook geregeld meerdere generaties binnen komen. Ik vind het leuk om de jonge mode meer in the picture te krijgen bij Wessels Mode!"  "Na al die jaren vind ik mijn werk bij Wessels Mode nog even leuk om te doen! Elke keer weer maak ik met veel plezier de kleding precies op maat voor de klant. Het contact met de collega's is altijd fijn!"
     
Mineke Mini Ria
 Modeadviseur, Weber afdeling

Coupeuse

Modeadviseur, klassieke afdeling
 "Ik werk al lange tijd met heel veel plezier bij Wessels Mode. Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk, mensen zijn heel verschillend. Het is een uitdaging om al die verschillende mensen een tevreden gevoel te geven!" "Ik voel mij erg thuis in dit gezellige team, ondanks dat ik veel thuis werk. Het is altijd weer een uitdaging om de kleding precies te vermaken volgens de wensen van de klant."   "Om de klant zich welkom te laten voelen is oprechte belangstelling en eerlijk advies belangrijk. Ik probeer altijd de klant zelf te laten kijken naar de positieve delen van haar lichaam en deze te benadrukken. Mooier maken, daar draait het om!"
     
 
Sandra Trudy  

Modeadviseur, jassenafdeling 

 Modeadviseur, teamleider & Inkoop  
 "Elke klant is andres, elk contact is anders. Zo probeer ik met mijn vrolijkheid en enthousiasme iedere keer weer te inspireren en verassen!"  "Elke dag is weer een uitdaging! Met veel plezier koop ik ieder seizoen weer collecties in die volop keuze bieden voor alle gelegenheden. Het geven van persoonlijke aandacht en eerlijk advies maakt elke verkoop uniek."