Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Over ons

Persoonlijk en eerlijk advies

Het team van Wessels Mode staat altijd voor je klaar. Ons team bestaat uit medewerksters die met je meedenken en je voorzien van een goed en eerlijk advies. Zij kunnen je informeren over de laatste mode trends, leuke combinatiemogelijkheden en bijpassende accessoires. Wessels Mode heeft naast de winkel ook een webshop, waarop steeds meer merken te vinden zijn. Mocht je iets niet kunen vinden in de winkel, of is de maat uitverkocht, dan probeert één van onze modeadviseurs het ter plekke voor je te bestellen en heb je het artikel, mits voorradig, de volgende dag in huis. Ook kun je een persoonlijke afspraak inplannen met een personal shopper. Onze medewerksters houden van mode, maar zeker ook van een goede sfeer en tevreden klanten, en daar hoort ook een kopje koffie na het winkelen bij!

Namens het hele team van Wessels Mode graag tot ziens!

Historie

Het begon allemaal in 1957 aan de Hagweg in Rijssen. Aan de hand van stalen konden klanten hier hun stoffen uitzoeken. Uit deze stoffen werd dan vervolgens door Jenneken Wessels-Nijsink het gewenste kledingstuk gemaakt. Op initiatief van Henk Wessels volgden twee verhuizingen, werd de zaak meer dan 6 keer grondig verbouwd en ging men over op de confectie. Ard Wessels (zoon van Jenneken en Henk) heeft de zaak overgenomen in 1994 en bouwt verder aan het succes van deze Rijssense modezaak.

Bereikbaarheid

Parkeren kun je prima en kosteloos in de nieuwe overdekte parkeergarage onder het gemeentehuis. De auto-ingang vindt u aan de Hagen. Om onze winkel te bezoeken kun je de grote uitgang nemen met lift die direct voor de ingang van de winkel is gesitueerd. Mocht je liever niet willen parkeren in een parkeergarage dan adviseren wij je de auto gratis te parkeren op het terrein aan het Hogepad. Ook vanaf deze plek bereik je Wessels Mode binnen 2 minuten. Verder is in het centrum een blauwe zone van 1,5 uur van toepassing. De politie ziet toe op de handhaving hiervan.