Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Sprookjes & Natuur

Door Daphne - 03 augustus 2016 - Trends
Invloeden en effecten uit de natuur drukken ook dit najaar weer een duidelijke stempel op de mode. Sprookjesachtige bossen, gekleurde luchten en dieren vormen een inspiratiebron. Ontwerpers vertalen deze inspiratie in kunst, design, meubels en ook mode.

In onze collecties vind je dit najaar diverse natuurlijke modetinten in lichte tot donkere naturellen, en prachtige groenschakeringen. Er zijn veel natuurlijke materialen terug te vinden in de collecties zoals wol, katoen, suèdine, (nep)bont en (nep)leer. Materialen die fijn voelen, heerlijk dragen en een gevoel van luxe geven waar we een stuk ambacht in kwijt kunnen. Handbewerking uit vroegere tijden, zoals leerbewerking, kant- en haakwerk en grove breisels.

Prints spelen al jaren een grote rol in de mode en ook dit najaar zijn er veel prachtige prints terug te vinden in onze collecties. Sprookjesachtige bossen zijn een inspiratie bron, zoals paddenstoelen en wortels van bomen. Ook zijn veel prints geïnspireerd op bosdieren zoals eekhoorns, uilen, wolven en vossen. Zowel uitvergroot waardoor de kleinste details zichtbaar zijn, of in een terugkerend ritme. Ook zie je blader- en bloemenprints, en altijd in mooie natuurlijke kleuren.

Laat je ook inspireren door deze trend bij ons in de winkel of kijk in onze webshop! Ga terug naar onze blog voor meer trends die ons hebben geinspireerd!