Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Speedstylings & Trendlezing

Door Ingrid Kiezebrink, Stijlcoach IK Kleur Styling - 28 september 2016 - Events


Bij Wessels Mode is het gebruikelijk dat ze hun klanten in de watten leggen. Al jaren verzorg ik daar de styling dag met oa. speed styling sessies. De klanten worden door mij verrast op het gebied van kleur & styling! De klanten van Wessels Mode zijn hier zeer blij mee. De dames worden uitgedaagd om toch net even dat andere kleurige jasje bij hun basis outfit te passen, en verlaten elke keer in goed humeur de winkel. Ieder seizoen zien we nieuwe trendkleuren, het ideale moment om een stylingsessie in te zetten. Ik daag je uit om open te staan voor meer kleuren dan je gewend bent.


Donderdag 6 oktober geef ik weer in 3 dagdelen workshops bij Wessels Mode. Tijdens deze gezellige dag en avond word je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends & musthaves.

In de ochtend gaan we jouw eigen stijl ontdekken d.m.v. het maken van een moodboard.  Na afloop analyseren we dit moodboard en wordt duidelijk welk stijltype bij jou past. Dan gaan we de winkel in en maken we toepasbare sets.  Mijn ervaring is dat de deelnemers na deze sessie vol ideeën zitten en met voldoende inspiratie en vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet gaan!

's Middags kun je langskomen voor een speedstyling van 5 minuten waarin we kijken welke kleuren en vormen jou het beste staan.

We starten de avond op een ontspannnen manier met een trendlezing over de nieuwste trends en musthaves. Daarna gaan we met een frisse blik kijken naar jouw kledingstijl. Je ontdekt hoe jij je kleding nog beter kunt combineren door het toevoegen van de juiste kleuren. Er is alle ruimte voor het stellen van jouw stylingvragen. Na de korte presentatie krijg je een VIP shopsessie en gaan we op zoek naar jouw mooiste kledingset.

Ben je toe aan iets nieuws en wil jij je laten inspireren door de nieuwe trends?
Dan ontmoet ik jou graag op donderdag 6 oktober, reserveer snel want vol=vol!

Tot dan!!

Wil je reserveren voor één van de workshops van Stijlcoach Ingrid of wil je meer info over het programma op donderdag 6 oktober? Kijk dan hier. Meer weten over Ingrid? Kijk dan op haar site: http://www.kleur-styling.nl/