Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Popart

Door Daphne - 17 augustus 2016 - Trends
Naast de natuur en het menselijk lichaam hebben designers ook veel gekeken naar Street art en kubisme. Deze trend wordt vertaald in 2D prints en een sportieve look. Tekenachtig, comic, grafische en etnische prints zijn veel terug te vinden in deze trend.

Kleuren zijn vooral zwart en wit met een heldere accentkleur, maar ook jeans. Je vlakverdelingen en contrastbiezen op mouwen en broekspijpen. Ook zie je veel rustige ruiten en details met borduursels. Stoffen zijn contrasterend, zoals stugge denims en tweed-achtigen met gladde stretch stoffen en satijn. Dit mag gecombineerd worden in één outfit.

Het silhouet is recht, zoals blouse-achtige jurken, langere jasjes en wijde tops. Hieronder wordt een slanke broek gedragen, bijvoorbeeld een legging of skinny.

Natuurlijk kun je combineren met andere trends, doe vooral wat bij jouw persoonlijke stijl past. Laat je in onze winkel inspireren door één van onze modeadviseurs, of kijk eens online! Benieuwd naar de andere trends die ons hebben geinspireerd? Ga dan terug naar Blog.