Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Eenvoudig retourneren

Ladies Night Rijssen

Door Ard Wessels - 04 mei 2017 - Events
De opstelling was deze edtie anders dan de voorgaande 3 keer, Ladies Night in een nieuw jasje. Geen stands, maar ontspannen genieten van modeshows, metamorfoses en dans.

Er waren spectaculaire modeshows, van onze nieuwste collecties en ook van Jolie Women, Bomedo en Lingerie Nijverdal. Er was een spetterende demonstratie van USA fitnesscentrum en Ami Kappers verzorgde twee metamorfoses. Natuurlijk waren er leuke prijzen te winnen tijdens de verloting en zorgde t' Brodshoes voor heerlijke hapjes en drankjes. Alm Wiggers was aanwezig om je alles te vertellen over de trends voor zomer 2017 en dé musthaves van dit seizoen!

Een Goodybag met leuke cadeaus aan het einde maakte de avond compleet. En ook nieuw deze edtiie: achterop de entreekaarten staan vouchers waarmee je het aankoop bedrag van de kaart weer kunt verzilveren bij een aantal deelnemers! 

Benieuwd naar meer reacites en foto's, of wil je alvast op de hoogte gehouden worden voor de volgende edtie? Houd dan de Facebookpagina van Ladies Night Rijssen in de gaten. Hier vind je ook filmpjes van de spectaculaire demonstratie en modeshows!