Opening vernieuwde winkel

Na een aantal dagen hard werken om de winkel op tijd klaar te krijgen is dan eindelijk het moment daar. De opening op donderdag 1 september om 14.00 uur door onze kinderen Malin, Luce en Tiem. Om ruzie te voorkomen dit keer 3 lintjes zodat de hele ceremonie wat meer tijd in beslag nam maar daardoor wel extra leuk :) 

Samen met het team en architect Susan van Harmeling Interieurs hebben we een aantal mooie aanpassingen bedacht en uitgevoerd. Direct bij de ingang een volwaardig winkelgedeelte, volop transparantie door het weghalen van de etalage achterwanden en meer lounge mogelijkheden in de winkel. Erg leuk om te zien dat vanaf dag 1 de verschillende zitjes volop worden gebruikt.

Ook is onze Taifun&Weber shop volledig vernieuwd! Uiteindelijk willen wij je als klant inspireren, dat is ons doel. Hoop dat je, net als wij, ook enthousiast bent over het resultaat.

Benieuwd naar het resultaat van de restyling en de nieuwe collecties? Kom gezellig langs in de winkel. Je bent van harte welkom, er staat natuurlijk een heerlijke koffie specialiteit met iets lekkers klaar!!